برای نگهداری از قهوه باید به نکاتی درباره این نوشیدنی توجه داشته باشید.
هر چه زمان رست و آسیاب کردن قهوه به زمان دم کردن قهوه نزدیک تر باشد قهوه از عطر و طعم بهتر و تازه تری برخوردار است.
دانه قهوه پس از رست در نهایت بیست روز عطر و طعم خود را حفظ می کند. همچنین قهوه آسیاب شده نیز بین یک هفته تا ده روز عطر و طعم خود را دارد.
سعی کنید قهوه مورد نیاز خود را هر هفته به همان اندازه که نیاز دارید تهیه کنید تا از زمان رست و آسیاب آن مدت زمان کمتری سپری شده باشد.
اگر به دنبال یک فنجان قهوه دلنشین هستید قهوه های آماده و بسته بندی شده برای شما توصیه نمی شود.
قهوه را در جای خشک و در دمای ۲۳ درجه (دمای عادی اتاق) و به دور از رطوبت و نور و تغییرات دما نگه داری کنید.
در یخچال و در کنار ادویه جات دیگر، جای مناسبی برای نگهداری قهوه نیست.
پس از هر بار استفاده از قهوه، هوای داخل کیسه یا پلاستیکی که قهوه را در آن نگهداری می کنید را خالی کنید
مطلب فوق به صورت کامل تر بر روی سایت کافی استور قرار گرفته است.
منبع مطالب:
سایت فروش آنلاین قهوه تازه "کافی استور"
http://coffeestore.ir
:: برچسبها:
قهوه ,
قهوه تازه ,
قهوه تازه کافی استور ,
اصول نگهداری قهوه ,
دانه قهوه ,
پودر قهوه ,
شرایط نگهداری قهوه ,
طریقه نگهداری قهوه ,
قهوه آسیاب شده ,
قهوه رست شده ,
نگهداری قهوه ,
چگونه قهوه را نگهداری کنیم ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0